Loading

Moto

Nu suntem doar un service auto care repara motociclete. Suntem o familie pasionata de motociclete si totodata, motociclisti cu vechime.

Motocicletele au urmatoarea clasificare:

 • Sport:Acest tip de motocicleta a fost proiectat avand ca model motocicletele de curse. Motocicletele sport sunt construite pentru viteză şi performanţă sportivă, motorul fiind extrem de puternic şi avand o turaţie ridicata. Acest tip de motocicleta este spectaculos, carena acestuia avand forma aerodinamica si extrem de atractiva, fiind preferata segmentului de varsta 18-30 de ani.
 • Sport Touring:Acest tip de motocicleta este destinat celor care savureaza placerea de a conduce o motocicleta pe distante lungi. Este o motocicleta extrem de confortabila indiferent daca transporta una sau doua persoane. Partea spectaculoasa al acestei categorii de motociclete este modul in care se comporta atunci cand o turezi. In acel moment realizezi ca ai sub tine o fiara care se comporta exact ca o motocicleta sport.
 • Cruiser:Este o motocicleta echipata cu un motor cu capacitate cilindrica mare ce atinge cuplul maxim la turatii reduse. Este preferata celor care iubesc plimbarile lungi cu motocicleta, aceasta avand o sa foarte joasa si un ghidon lat. Celor carora le place viteza pe doua roti nu recomandam aceasta categorie moto.
 • Chopper:Cand ne gandim la un Chopper, ne vine tuturor in minte forma inconfundabila a unui Harley-Davidson. Aceasta motocicletă are o înclinare a furcii mult mai mare decât cea intalnita la motocicletele normale, cadrul acesteia este alungit, iar motocicleta este una foarte joasă. Este modelul de motocicleta foarte inrudit cu cruiser-ul , fiind destinată drumurilor lungi în linie dreaptă intalnite in filmele americane. Motorul Chopper-ului, chiar daca este unul mare, nu este conceput sa atinga viteze mari. Garda la sol este foarte mică si reduce mult capacitatea de virare a motocicletei. Poate cel mai mare atuu care contribuie la alegerea acestui tip de motocicleta este poziţia pe care aceasta te obliga sa o ai atunci cand o conduci. Este fara indoiala, motocicleta cu cea mai puternica personalitate, fiind preferata de catre toti cei care iubesc muzica rock, le plac hainele de piele cu tinte si fermoare, isi poarta pletele in vant si care si-au pastrat spiritul tanar si salbatic.
 • Enduro:Pentru iubitorii de adrenalina si senzatii tari care prefera terenurile accidentate, noroiul si pantele abrupte, aceasta este motocicleta perfectă. Este o motocicleta înalta, cu gardă la sol foarte mare, iar roata din faţă este mai mare decat cea din spate. Cauciucurile sunt dotate cu crampoane mari, iar pentru a putea stapani acest tip de motocicleta ai nevoie de echilibru si o conditie fizica peste medie.

  Motocicletele Enduro se împart în alte două categorii:

  • Hard-enduro cross: Motocicletele cross nu pot fi inmatriculate, acestea nefiind destinate circulatiei pe drumurile publice, fiind construite fara faruri şi fara semnalizări.
  • Dual sport: Aceasta categorie poate fi gasita si sub numele de touring-enduro sau soft-enduro. Motocicletele din această categorie sunt o combinaţie extrem de reuşită între Touring şi Enduro, ce se poate adapta uşor în orice mediu, de la teren accidentat până la şosele.